Phnom Penh Havalimanı kalkışlı Vientiane Prefecture uçak biletleri

Phnom Penh havalimanından Vientiane Prefecture varışlı uçuş fırsatları

Phnom Penh havalimanından Vientiane Prefecture varışlı en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz uçak bileti fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Phnom Penh Havalimanı kalkışlı Vientiane Prefecture uçuşu

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu6.647 TL, Vientiane
Uçmak için en ucuz ayOcak
Ortalama uçuş süresi1 sa. 28 dk.
En popüler hava yoluCambodia Angkor Air

Sıkça sorulan sorular

Evet, şu anda Phnom Penh Havalimanı ile Vientiane Prefecture içindeki Vientiane Havalimanı arasında aktarmasız uçuşlar bulunuyor.
Önümüzdeki 12 ay içinde Phnom Penh havalimanı ile Vientiane Prefecture arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 6.647 TL gibi görünüyor. Bu, Vientiane Prefecture biletlerinin ortalama fiyatı olan 8.031 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Şu anda Phnom Penh Havalimanı ile Vientiane Prefecture arasındaki en ucuz uçuş ayı Ocak.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda Phnom Penh Havalimanı kalkışlı ve Vientiane Prefecture varışlı en ucuz uçak biletinin 8 Ocak 2025 Çarşamba tarihinde olduğunu tespit ettik.
Uçuşunuz Phnom Penh kalkışlı ise Vientiane Prefecture bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Vientiane. Şu anda Vientiane için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Vientiane.
En popüler uçuşlar