Nairobi Jomo Kenyatta Havalimanı kalkışlı Banaadir uçak biletleri

Nairobi Jomo Kenyatta havalimanından Banaadir varışlı uçuş fırsatları

Nairobi Jomo Kenyatta havalimanından Banaadir varışlı en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz uçak bileti fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Nairobi Jomo Kenyatta Havalimanı kalkışlı Banaadir uçuşu

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu16.737 TL, Mogadişu
Uçmak için en ucuz ayMayıs
Ortalama uçuş süresi1 sa. 42 dk.
Haftalık ortalama uçuş sayısı9
En popüler hava yoluKenya Airways

Sıkça sorulan sorular

Evet, şu anda Nairobi Jomo Kenyatta Havalimanı ile Banaadir içindeki Mogadişu Havalimanı arasında aktarmasız uçuşlar bulunuyor.
Önümüzdeki 12 ay içinde Nairobi Jomo Kenyatta havalimanı ile Banaadir arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 16.737 TL gibi görünüyor. Bu, Banaadir biletlerinin ortalama fiyatı olan 16.998 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Şu anda Nairobi Jomo Kenyatta Havalimanı ile Banaadir arasındaki en ucuz uçuş ayı Mayıs.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda Nairobi Jomo Kenyatta Havalimanı kalkışlı ve Banaadir varışlı en ucuz uçak biletinin 30 Mayıs 2024 Perşembe tarihinde olduğunu tespit ettik.
Uçuşunuz Nairobi Jomo Kenyatta kalkışlı ise Banaadir bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Mogadişu. Şu anda Mogadişu için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Mogadişu.
Nairobi Jomo Kenyatta Havalimanı ile Banaadir arası ortalama uçuş süresi 1 saat 42 dakika.
En popüler uçuşlar