Belgrad Nikola Tesla Havalimanı kalkışlı Osrednjeslovenska uçak biletleri

Belgrad Nikola Tesla havalimanından Osrednjeslovenska varışlı uçuş fırsatları

Belgrad Nikola Tesla havalimanından Osrednjeslovenska varışlı en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz uçak bileti fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Belgrad Nikola Tesla Havalimanı kalkışlı Osrednjeslovenska uçuşu

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu4.253 TL, Ljubljana
Uçmak için en ucuz ayAralık
Ortalama uçuş süresi1 sa. 25 dk.
Haftalık ortalama uçuş sayısı44
En popüler hava yoluAir Serbia

Sıkça sorulan sorular

Evet, şu anda Belgrad Nikola Tesla Havalimanı ile Osrednjeslovenska içindeki Ljubljana Havalimanı arasında aktarmasız uçuşlar bulunuyor.
Önümüzdeki 12 ay içinde Belgrad Nikola Tesla havalimanı ile Osrednjeslovenska arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 4.253 TL gibi görünüyor. Bu, Osrednjeslovenska biletlerinin ortalama fiyatı olan 5.694 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Şu anda Belgrad Nikola Tesla Havalimanı ile Osrednjeslovenska arasındaki en ucuz uçuş ayı Aralık.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda Belgrad Nikola Tesla Havalimanı kalkışlı ve Osrednjeslovenska varışlı en ucuz uçak biletinin 1 Aralık 2024 Pazar tarihinde olduğunu tespit ettik.
Uçuşunuz Belgrad Nikola Tesla kalkışlı ise Osrednjeslovenska bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Ljubljana. Şu anda Ljubljana için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Ljubljana.
Belgrad Nikola Tesla Havalimanı ile Osrednjeslovenska arası ortalama uçuş süresi 1 saat 25 dakika.
En popüler uçuşlar