Şanghay-New York arası uçak biletleri

Şanghay-New York arası ucuz uçak biletleri

Şanghay-New York arası en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz bilet fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Şanghay-New York arası uçak bileti

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu30.541 TL, New York
Uçmak için en ucuz ayHaziran
Ortalama uçuş süresi14 sa. 40 dk.
Gidiş uçuşu için en ucuz havalimanıŞanghay Pudong
En popüler hava yoluChina Eastern

Sıkça sorulan sorular

Önümüzdeki 12 ay içinde Şanghay ile New York arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 30.554 TL gibi görünüyor. Bu, New York biletlerinin ortalama fiyatı olan 55.182 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Şanghay ile Buffalo Niagara Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı genellikle Haziran. Şanghay ile Albany Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı genellikle Haziran. Şanghay ile Elmira Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı genellikle Aralık. Şanghay ile Syracuse Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı ise genellikle Haziran.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda Şanghay kalkışlı ve New York varışlı en ucuz uçak biletinin 23 Haziran 2024 Pazar tarihinde olduğunu tespit ettik.
Şanghay Pudong Havalimanı New York için aktarmasız uçak biletleri sunuyor.
Uçuşunuz Şanghay kalkışlı ise New York bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir New York. Şu anda New York için hizmet veren en ucuz havalimanı ise New York John F Kennedy.
Şanghay ile New York arası ortalama uçuş süresi 14 saat 39 dakika.
En popüler uçuşlar