Velana International Havalimanı kalkışlı Karnataka uçak biletleri

Velana International havalimanından Karnataka varışlı uçuş fırsatları

Velana International havalimanından Karnataka varışlı en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz uçak bileti fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Velana International Havalimanı kalkışlı Karnataka uçuşu

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu7.382 TL, Bangalore
Uçmak için en ucuz ayHaziran
Ortalama uçuş süresi2 sa. 1 dk.
Haftalık ortalama uçuş sayısı15
En popüler hava yoluIndiGo

Sıkça sorulan sorular

Evet, şu anda Velana International Havalimanı ile Karnataka içindeki Bangalore Havalimanı arasında aktarmasız uçuşlar bulunuyor.
Önümüzdeki 12 ay içinde Velana International havalimanı ile Karnataka arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 7.404 TL gibi görünüyor. Bu, Karnataka biletlerinin ortalama fiyatı olan 9.825 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda Velana International Havalimanı kalkışlı ve Karnataka varışlı en ucuz uçak biletinin 5 Haziran 2024 Çarşamba tarihinde olduğunu tespit ettik.
Uçuşunuz Velana International kalkışlı ise Karnataka bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Bangalore. Şu anda Bangalore için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Bangalore.
Velana International Havalimanı ile Karnataka arası ortalama uçuş süresi 2 saat 1 dakika.
En popüler uçuşlar