New York John F Kennedy Havalimanı kalkışlı Ohio uçak biletleri

New York John F Kennedy havalimanından Ohio varışlı uçuş fırsatları

New York John F Kennedy havalimanından Ohio varışlı en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz uçak bileti fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

New York John F Kennedy Havalimanı kalkışlı Ohio uçuşu

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu5.443 TL, Columbus
Uçmak için en ucuz ayTemmuz
Ortalama uçuş süresi2 sa. 8 dk.
Haftalık ortalama uçuş sayısı1.084
En popüler hava yoluWestJet

Sıkça sorulan sorular

LaGuardia Havalimanı Ohio için aktarmasız uçak biletleri sunuyor.
Önümüzdeki 12 ay içinde New York John F Kennedy havalimanı ile Ohio arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 5.443 TL gibi görünüyor. Bu, Ohio biletlerinin ortalama fiyatı olan 7.364 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Şu anda New York John F Kennedy Havalimanı'ndan Port Columbus Havalimanı'na uçabileceğiniz en ucuz ay Temmuz.
Şu anda New York John F Kennedy Havalimanı'ndan Cincinnati Northern Kentucky Havalimanı'na uçabileceğiniz en ucuz ay Ekim.
Şu anda New York John F Kennedy Havalimanı'ndan Cleveland Hopkins Uluslararası Havalimanı'na uçabileceğiniz en ucuz ay Ağustos.
New York John F Kennedy Havalimanı'ndan Dayton Uluslararası Havalimanı'na uçabileceğiz en ucuz ay ise genellikle Temmuz.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda New York John F Kennedy Havalimanı kalkışlı ve Ohio varışlı en ucuz uçak biletinin 25 Temmuz 2024 Perşembe tarihinde olduğunu tespit ettik.
Uçuşunuz New York John F Kennedy kalkışlı ise Ohio bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Columbus. Şu anda Columbus için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Port Columbus.
New York John F Kennedy Havalimanı ile Ohio arası ortalama uçuş süresi 2 saat 8 dakika.
En popüler uçuşlar