New York-Florida arası uçak biletleri

New York-Florida arası ucuz uçak biletleri

New York-Florida arası en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz bilet fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

New York-Florida arası uçak bileti

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu37 €, Fort Lauderdale
Uçmak için en ucuz ayMayıs
Ortalama uçuş süresi3 sa. 5 dk.
Gidiş uçuşu için en ucuz havalimanıNueva York Newark
En popüler hava yoluWestJet

Sıkça sorulan sorular

Önümüzdeki 12 ay içinde New York ile Florida arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 37 € gibi görünüyor. Bu, Florida biletlerinin ortalama fiyatı olan 240 € ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
New York ile Fort Myers Southwest Florida Reg Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı genellikle Eylül. New York ile Fort Lauderdale Uluslararası Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı genellikle Mayıs. New York ile Punta Gorda Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı genellikle Ağustos. New York ile Daytona Beach Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı ise genellikle Haziran.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda New York kalkışlı ve Florida varışlı en ucuz uçak biletinin 28 Mayıs 2024 Salı tarihinde olduğunu tespit ettik.
Uçuşunuz New York kalkışlı ise Florida bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Fort Lauderdale. Şu anda Fort Lauderdale için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Fort Lauderdale Uluslararası.
New York ile Florida arası ortalama uçuş süresi 3 saat 5 dakika.
En popüler uçuşlar