Karaçi Havalimanı kalkışlı Kuzeybatı Sınır Eyaleti uçak biletleri

Karaçi havalimanından Kuzeybatı Sınır Eyaleti varışlı uçuş fırsatları

Karaçi havalimanından Kuzeybatı Sınır Eyaleti varışlı en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz uçak bileti fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Karaçi Havalimanı kalkışlı Kuzeybatı Sınır Eyaleti uçuşu

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu4.265 TL, Peşaver
Uçmak için en ucuz ayTemmuz
Ortalama uçuş süresi1 sa. 58 dk.
Haftalık ortalama uçuş sayısı11
En popüler hava yoluFly Jinnah

Sıkça sorulan sorular

Evet, şu anda Karaçi Havalimanı ile Kuzeybatı Sınır Eyaleti içindeki Peşaver Havalimanı arasında aktarmasız uçuşlar bulunuyor.
Önümüzdeki 12 ay içinde Karaçi havalimanı ile Kuzeybatı Sınır Eyaleti arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 4.265 TL gibi görünüyor. Bu, Kuzeybatı Sınır Eyaleti biletlerinin ortalama fiyatı olan 13.229 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Şu anda Karaçi Havalimanı ile Kuzeybatı Sınır Eyaleti arasındaki en ucuz uçuş ayı Temmuz.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda Karaçi Havalimanı kalkışlı ve Kuzeybatı Sınır Eyaleti varışlı en ucuz uçak biletinin 1 Temmuz 2024 Pazartesi tarihinde olduğunu tespit ettik.
Uçuşunuz Karaçi kalkışlı ise Kuzeybatı Sınır Eyaleti bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Peşaver. Şu anda Peşaver için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Peşaver.
Karaçi Havalimanı ile Kuzeybatı Sınır Eyaleti arası ortalama uçuş süresi 1 saat 58 dakika.
En popüler uçuşlar