GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies

Fiyat veya tercihinize göre belirttiğiniz tarihlerde Palermo şehrindeki en iyi oteli bulun

Yüzlerce sitedeki GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies fırsatlarını tek bir yerde karşılaştırın

Ücretsiz iptal olanağına veya mükemmel puanlara sahip bir fırsat arayın

Odaları ve fiyatları karşılaştırın

Size en iyi fiyat teklifini sunmak için yüzlerce siteyi karşılaştırıyoruz
1 gece
AgodaBooking.comHotels.comTrip.comExpedia
Size en iyi fiyat teklifini sunmak için yüzlerce siteyi karşılaştırıyoruz

Hızlı bilgiler

Giriş başlangıcı:
14:00
Son çıkış saati:
10:00

Tesis özellikleri

Wi-Fi
Klima
Sigara içilmeyen
Asansör
Isıtma
İnternet erişimi

GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies hakkında daha fazla bilgi

GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies

Palermo şehrinde, Palermo Katedrali noktasına 1,2 km, Fontana Pretoria noktasına 1 km'den az ve Piazza Castelnuovo noktasına 400 m mesafede bulunan GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat with Balconies; balkon ve ücretsiz WiFi olanağı ile konaklama...

Konum

172 Via Mariano Stabile, 90139, Palermo, İtalya|Şehir merkezinden 0,86 km

Giriş ve çıkış

Giriş başlangıcı:

14:00

Son çıkış saati:

10:00

Bilmeniz gerekenler

İlave yatak

İlave yatak ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.

Beşik

Beşik ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.

Otelin verdiği önemli bilgiler
Bu tesiste kadın veya erkeklerin bekarlığa veda eğlencelerine veya benzer partilere izin verilmez. Lütfen tahmini varış saatinizi GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat with Balconies ile önceden paylaşın. Rezervasyon yaparken Özel İstekler kutusunu kullanabilir veya onayınızda belirtilen iletişim bilgileriyle birlikte doğrudan tesise ulaşabilirsiniz. Check-in sırasında konukların fotoğraflı kimlik belgesi ve kredi kartı göstermesi gerekmektedir. Özel İsteklerin doluluk durumuna bağlı olduğunu ve ek ücrete tabi olabileceğini lütfen unutmayın. 18 yaşından küçük konuklar yalnızca ebeveyn veya resmi vasi ile check-in yapabilirler. A surcharge of: EUR 15 from 21:30 until 23:00; EUR 20 from 23:00 until 00:00; EUR 30 from 00:00 until 01:30 applies for arrivals after check-in hours. All requests for late arrival are subject to confirmation by the property.

GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies: SSS

GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies, Palermo şehir merkezinden 0.9 km uzalıkta.
Evet, GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies Wi-Fi hizmeti sunmaktadır, böylece konaklamanız boyunca internete bağlı kalabilirsiniz.
GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies yakınlarında görülecek ve yapılacak çok şey var. En yakın kent simgeleri Teatro Massimo Quattro Canti, Palermo Cathedral, Palermo Palazzo Reale-Orleans ve Palermo Centrale Railway Station.
Hayır, GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies otelinde otopark bulunmuyor. Otopark olan bir otel arıyorsanız arama sonuçlarında "Olanaklar" altında "Otopark"ı seçerek otopark bulunan otelleri filtreleyin.
GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies bünyesindeki restoranlar hakkında şu anda elimizde bilgi yok. Rezervasyon sırasında doğrudan otelle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.
GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies kahvaltı sunmuyor gibi görünse de emin olmak için doğrudan otelle iletişime geçmeniz en iyisi.
Evet, GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies rahat konaklama imkânları sunar.
Evet, GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies tesisinde klima vardır.
Evet, GuestHost - Teatro Massimo Lovely Flat With Balconies tesisinde asansör var.