Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah

+ 8

Fiyat veya tercihinize göre belirttiğiniz tarihlerde Mekke şehrindeki en iyi oteli bulun

Yüzlerce sitedeki Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah fırsatlarını tek bir yerde karşılaştırın

Ücretsiz iptal olanağına veya mükemmel puanlara sahip bir fırsat arayın

Odaları ve fiyatları karşılaştırın

Size en iyi fiyat teklifini sunmak için yüzlerce siteyi karşılaştırıyoruz
1 gece
AgodaBooking.comHotels.comTrip.comExpedia
Size en iyi fiyat teklifini sunmak için yüzlerce siteyi karşılaştırıyoruz

Hızlı bilgiler

Giriş başlangıcı:
14:00
Son çıkış saati:
12:00
Kahvaltı
Kahvaltı servisi
Çocuklar
Burası çocuklar için uygun bir oteldir

Tesis özellikleri

Wi-Fi
Park
24 saat resepsiyon
Restoran
Sigara içilmeyen
Çamaşırhane

Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah hakkında daha fazla bilgi

Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah

Mekke'nin bir semti olan An Nuzhah'da bulunan Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah, önemli bir simge yapı olan Mekke Camii ve Kabe'ye ev sahipliği yapmaktadır. Al-Hukair Time ve Woosh Entertainment Center Mecca da ziyaret etmeye değer yerlerdir. Mekke'de 24 saat açık resepsiyon ve kafe bulunan bir otel. Bu sigara içilmeyen otelde restoran, bar/lounge ve kafe mevcuttur. Ortak alanlarda ücretsiz Wi-Fi ve ücretsiz otopark da sağlanmaktadır. Ayrıca, konsiyerj hizmetleri, çamaşırhane ve 24 saat açık resepsiyon da mevcuttur. Oda temizliği talep üzerine yapılmaktadır. Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah, terlik ve saç kurutma makinesi bulunan 360 oda sunmaktadır. Konuklar, ücretsiz kablosuz internet erişimini (hız: 100+ Mbps (1-2 kişi veya 6 cihaza kadar uygun)) kullanarak internette gezinebilirler. Banyolarda duş bulunmaktadır. Ütü/ütü masası, havlu değişimi ve çarşaf değişimi talep edilebilir. Talep üzerine oda temizliği hizmeti sağlanmaktadır.

Konum

Qasr Ad Diyafa, An Nuzhah, 21955, Al-Nuzhah, Mekke, Suudi Arabistan|Şehir merkezinden 3,79 km

Giriş ve çıkış

Giriş başlangıcı:

14:00

Son çıkış saati:

12:00

Bilmeniz gerekenler

Çocuklar

Burası çocuklar için uygun bir oteldir

İlave yatak

İlave yatak ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.

Beşik

Beşik ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.

Kahvaltı

Kahvaltı servisi

Kahvaltı fiyatı

610 TL (≈50 SAR)/kişi

Kahvaltı zamanları

07:00-10:00, Pazartesi ve Pazar arası

Şehir hakkında önemli bilgiler
Non-Muslims cannot enter Makkah. As per the directives of the Tourism Ministry In Saudi Arabia, the Official Checkin time in Makkah and Madinah officially starts from 6pm onwards therefore the Hotel Check-in time may vary and kept at the discretion of the Hotel. According to government policy and social customs in Saudi Arabia, it applies to Saudi Nationals and Residents that a marriage certificate needs to be provided upon check-in if a male and female shares a room. It is strictly prohibited to provide accommodation for visitors arriving on a visit visa from 18 April 2026 until 1 June 2026, unless they hold a valid Hajj permit. • Saudi and GCC nationals arriving for Umrah are permitted to stay in accommodation facilities until 2 May 2026, without the requirement of a permit. • Saudi nationals and residents, holding a work permit issued via the national permits platform, are permitted to stay in accommodation facilities during the Hajj Season.

Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah: SSS

Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah oteline saat 14:00 itibarıyla giriş yapabilirsiniz. Saat 12:00 öncesinde çıkış yapmalısınız.
Evet, Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah otelinde otopark bulunuyor.
Evet, Al Bilad Athnain 2 Hotel Makkah otelinde restoran bulunuyor.