Ibis Kochi City Centre - An AccorHotels Brand

+ 117

Fiyat veya tercihinize göre belirttiğiniz tarihlerde Kochi şehrindeki en iyi oteli bulun

Yüzlerce sitedeki Ibis Kochi City Centre - An AccorHotels Brand fırsatlarını tek bir yerde karşılaştırın

Ücretsiz iptal olanağına veya mükemmel puanlara sahip bir fırsat arayın

Odaları ve fiyatları karşılaştırın

Size en iyi fiyat teklifini sunmak için yüzlerce siteyi karşılaştırıyoruz
1 gece
AgodaBooking.comHotels.comTrip.comExpedia
Size en iyi fiyat teklifini sunmak için yüzlerce siteyi karşılaştırıyoruz

Hızlı bilgiler

Giriş başlangıcı:
14:00
Son çıkış saati:
12:00
Kahvaltı
Kahvaltı servisi
Evcil hayvanlar
Evcil hayvanlara ücret karşılığında izin verilir
Çocuklar
Burası çocuklar için uygun bir oteldir

Tesis özellikleri

Wi-Fi
Park
Klima
Havaalanı transferi
Spor merkezi
24 saat resepsiyon

Ibis Kochi City Centre - An AccorHotels Brand hakkında daha fazla bilgi

Ibis Kochi City Centre - An AccorHotels Brand

ibis Kochi City Centre - An Accor Brand, M.G Road - Ernakulam'ın en işlek ticaret ve alışveriş merkezinin kalbinde yer alan ilk uluslararası oteldir. Aster Medicity 7 km uzaklıktadır.

Mükemmel konum

4,8

Padma Junction, M G Road, Ernakulam, MG Road, Kochi, 682035, Kochi, Hindistan|Şehir merkezinden 5,81 km

Giriş ve çıkış

Giriş başlangıcı:

14:00

Son çıkış saati:

12:00

Bilmeniz gerekenler

Çocuklar

Burası çocuklar için uygun bir oteldir

İlave yatak

İlave yatak ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.

Beşik

2 yaş ve altı

Ücretsiz

Evcil hayvanlar

Evcil hayvanlara ücret karşılığında izin verilir

Kahvaltı

Kahvaltı servisi

Kahvaltı fiyatı

295 TL (≈614 INR)/kişi

Kahvaltı zamanları

07:00-10:00, Pazartesi ve Pazar arası

Otelin verdiği önemli bilgiler
Lütfen tahmini varış saatinizi ibis Kochi City Centre - An Accor Brand ile önceden paylaşın. Rezervasyon yaparken Özel İstekler kutusunu kullanabilir veya onayınızda belirtilen iletişim bilgileriyle birlikte doğrudan tesise ulaşabilirsiniz. Check-in sırasında konukların fotoğraflı kimlik belgesi ve kredi kartı göstermesi gerekmektedir. Özel İsteklerin doluluk durumuna bağlı olduğunu ve ek ücrete tabi olabileceğini lütfen unutmayın. Bu tesiste koronavirüsten (COVID-19) korunma amaçlı olarak ilave güvenlik ve temizlik önlemleri uygulanıyor. Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle bu tesisteki yiyecek ve içecek hizmetleri sınırlı olabilir ya da hiç mevcut olmayabilir. Koronavirüsün (COVID-19) bulaşmasını en aza indirmekle ilgili hükümet talimatlarının geçerli olduğu süre boyunca bu tesis sadece zaruri çalışanlar/izne sahip gezginler tarafından yapılan rezervasyonları kabul eder ve girişte makul bir kanıtın sunulması gerekir. Makul bir kanıt sunulamazsa rezervasyonunuz girişte iptal edilecektir. Bu tesis, koronavirüs (COVID-19) nedeniyle konukların ve çalışanların güvenliğini sağlamaya yardımcı olacak yöntemler uyguluyor. Bu bağlamda belirli hizmetler ve olanaklar sınırlandırılabilir veya hiç mevcut olmayabilir. Koronavirüsün (COVID-19) bulaşmasını en aza indirmekle ilgili hükümet talimatlarının geçerli olduğu süre boyunca bu tesis konuklardan kimliklerini, seyahat programlarını ve ilgili diğer bilgileri doğrulayan ilave belgeler talep edebilir. Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle bu tesiste sıkı sosyal mesafe önlemleri uygulanıyor. Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle, lütfen ilgili seyahat noktasının bulunduğu yerdeki hükümetin talimatlarının yanı sıra ayrıca seyahat amacı ve izin verilen maksimum grup büyüklüğü gibi diğer hususlara da uygunluk sağlayarak bu tesise rezervasyon yaptığınızdan emin olun. Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle iç mekanda olan tüm ortak alanlarda maske takılması zorunludur.
Kabul edilen ödeme yöntemleri
Bu otelde şu ödeme yöntemleri geçerli:
card logocard logocard logo

Cash

Ibis Kochi City Centre - An AccorHotels Brand: SSS

Ibis Kochi City Centre - An AccorHotels Brand oteline saat 14:00 itibarıyla giriş yapabilirsiniz. Saat 12:00 öncesinde çıkış yapmalısınız.
Evet, Ibis Kochi City Centre - An AccorHotels Brand otelinde otopark bulunuyor.
Evet, Ibis Kochi City Centre - An AccorHotels Brand otelinde restoran bulunuyor.