Maison Eugenie
Fiyat veya tercihinize göre belirttiğiniz tarihlerde Paris şehrindeki en iyi oteli bulun
Yüzlerce sitedeki Maison Eugenie fırsatlarını tek bir yerde karşılaştırın
Ücretsiz iptal olanağına veya mükemmel puanlara sahip bir fırsat arayın
Odaları ve fiyatları karşılaştırın

Hızlı bilgiler
Giriş başlangıcı: | 15:00 |
|---|---|
Son çıkış saati: | 11:00 |
Evcil hayvanlar | Evcil hayvanlara izin verilmez |
Maison Eugenie hakkında daha fazla bilgi
Maison Eugenie
Paris'te (17. Bölge) bulunan Maison Eugenie'de konaklayarak La Machine du Moulin Rouge'a arabayla 4 dakika ve Palais Garnier'e 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel, Arc de Triomphe'ye 2,4 km ve Champs-Élysées'ye 2,7 km uzaklıktadır. Terastan manzaranın keyfini çıkarın ve ücretsiz kablosuz İnternet erişimi ve konsiyerj hizmetleri gibi olanaklardan yararlanın. Bu oteldeki diğer olanaklar arasında resepsiyon salonu ve otomat bulunmaktadır. Otelin 24 saat oda servisinden yararlanın. Gününüzü barda/dinlenme salonunda bir içecekle tamamlayın. Her gün 07:30 - 10:30 saatleri arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servis edilmektedir. Öne çıkan olanaklar arasında iş merkezi, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon bulunmaktadır. Akıllı televizyonlu 41 konuk odasından birinde konaklayın. Bağlantıda kalmanız için ücretsiz kablosuz İnternet erişimi mevcuttur. Duş/küvet kombinasyonlu özel banyolarda ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Telefon, kasa ve masa gibi olanaklar da mevcuttur.
Yorum tarihi: 25 Haz 2026
Konaklama tarihi: Tem 2025
Paris'te konaklama - rahat ve keyifli
Yorum tarihi: 11 Kas 2025
Konaklama tarihi: Kas 2025
Yetenekli yönetim, burayı harika bir otel hâline getirebilir
Ama sonra kaçınılmaz saçmalıklar başladı: Çift kişilik ve ikiz kişilik rezervasyon yaptırdık ve resepsiyoncu, doğru konukya doğru anahtarı verdiğine emin olmak için çok çaba sarf etti, ancak her iki odada sadece çift kişilik yatak olduğu için rahatsız olmaya gerek yoktu! Önemli bir şey değildi, biz de gülmeyi başardık. Her biri 15 avroya mal olacağını söylediği kahvaltının aslında 17 avroya mal olduğunu öğrendiğimizde çok da eğlenmedik. Daha da kötü bir şok, beklemediğimiz 50 euro’luk şehir vergisi oldu.
Kahvaltı yeterliydi, ancak “yumurtalı bar”da İngilizce işaretler veya İngilizce konuşulmamıştı. Bu nedenle, yumurtalıklarımızın gelme şekli, örneğin, kızartılmış yerine kızartılmış ve kahve isteyip isteyip isteyip istemediğiniz birileri için de çok şanslıydı. Film, otele bağlı, ancak ayrı bir işletme olan “İspanyol” restoranında çekildi. Fiyatlar göz alıcıydı, ancak oradaki yemek yemeye çalıştığımız akşam, on dakikalık bir bekleme ve servis beklemekten vazgeçtikten sonra değeri açıklayamıyoruz.
Muhtemelen en büyük eksikliği odalardaki tesis olanaklarıydı. Hiç sıcak su ısıtıcısı (bir tane reklamı yapıldı) yoktu, ancak üç gece içinde bir fincan kahve üreten, talimatları olmayan bir kahve makinesi ya da diğer gecelerdeki masayı suya sokan. Süt, çay torbası yok ve resepsiyonu nasıl arayacağınız konusunda talimatlar yok. Herhangi bir isteğiniz olursa bile kimse cevap vermedi. Son ve son çare, mini barda iki bira şişesini keşfetmekti, ancak onları açma imkanı yoktu!
Bu otel nispeten küçük ve muhtemelen tesis içinde bir yönetici bulunmamaktadır. Öyleyse potansiyel hoş bir oteli müşteri dostu hâle getirmek çok zor olmaz mı?
Yorum tarihi: 8 Eyl 2025
Konaklama tarihi: May 2025
Tavsiye Edilenler
Yorum tarihi: 1 Tem 2025
Konaklama tarihi: Haz 2025
Sokak daha rahat olurdu
3 günlük Paris seyahatim, buradaki konaklamamdan olumsuz etkilendi. Herhangi bir sorun ortaya çıkarsa (herhangi bir sorun ortaya çıkarsa) makul bir çözüm veya ücret karşılığında iyi şanslar.
Otelin odaları klimalı olarak yanlış şekilde ilan ettiğini keşfettim. Benim sunduğum bir ikram yemeği sunuldu. Bu keşif, ciddi bir baş ağrısı nedeniyle ilk günümde otele emekli oldum. Resepsiyonların yanıtı, 2 haftadır çalışmayan klimalardan (ancak çok daha uzun süre beklerim) ve bu konuda yapabilecekleri hiçbir şey yoktu. Odada kalmak dayanılmaz olduğu için rezervasyon acentesi ile iletişime geçmek zorunda kaldım; bir sonraki 1 harcamak. Planlanan gemi seyahatimi kaçırmamla ilgili bu sorunu çözmeye 5 saat kaldı.
Sonuç olarak gece yöneticisi, o akşamki bir yerleşimi onayladı. Otelime döndüğümde, 12'de resepsiyonda beklediğim 45 dakikalık arama sonucunda söz konusu yerleşimle ilgili bir sorun oldu: Gece 30'a kadar aradı. Kalmak dışında başka seçeneğim yoktu. O, ertesi gün başka bir otele taşınacağımı ve bu akşam konaklaması yarın ayarlanacağını söyledi .
Bir sonraki gün, otel transferi sırasında kısa bir seyahatimden 2 saat daha kaybeden bir sonraki otele taşındım. Ancak atlatmak zorunda kaldığım cehennemli akşamdan bahsetmiyorum bile.
Check-out sırasında, bir önceki akşam için ödediğim ücret iadesi ile ilgili hiç haber yoktu. Yalnızca konaklamam için değil depozito ücretimi de iade etmem için rezervasyon acentemi ile tekrar iletişime geçmem gerekiyordu.
Maisom Eugenies’in yanıtı: Sonuçta bana transfer yapıldığım ve ücret iadesi yapılmayan bir rezervasyon olduğundan hiçbir ücret iadesi gerekmediğini düşünüyorlar.
Rezervasyonum iptal edildikten sonra ücret iadesi yapmadı. Sahte bir şekilde işletmeyi, değildiği bir şey olarak ilan ettiler ve paranızı aldıktan sonra, hataları ne olursa olsun herhangi bir sorunu çözme niyetinde değiller.
Sahra çölü zirvelerindeki yazın konaklamasını sevdiğiniz bir otel odanız varsa burası tam size göre. Sizinle ilgilenmeyen bir otele gitmek istiyorsanız çünkü bu onların sorunu değil, bu sizin için.
FR
Yorum tarihi: 11 Mar 2020
Konaklama tarihi: Mar 2020
17. iyi otel
Personel, gerçekten güzel ve yararlı! Fransız kahvaltı iyi.
Hangi 2 için biraz küçük standart çift kişilik odada kaldı.
Genel olarak çok iyi değer.
Konum
167, rue de Rome, 75017, Batignolles, Paris, Fransa|Şehir merkezinden 3,33 km
Giriş ve çıkış
Giriş başlangıcı:
15:00
Son çıkış saati:
11:00
Bilmeniz gerekenler
Evcil hayvanlara izin verilmez
İlave yatak ekleme ile ilgili ayrıntılar için lütfen otelle iletişime geçin.
