Stockholm-Sardinya arası uçak biletleri

Stockholm-Sardinya arası ucuz uçak biletleri

Stockholm-Sardinya arası en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz bilet fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Stockholm-Sardinya arası uçak bileti

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu4.687 TL, Cagliari
Uçmak için en ucuz ayEkim
Ortalama uçuş süresi3 sa. 18 dk.
Gidiş uçuşu için en ucuz havalimanıStokholm Arlanda
En popüler hava yoluNorwegian Air Sweden

Sıkça sorulan sorular

Önümüzdeki 12 ay içinde Stockholm ile Sardinya arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 4.687 TL gibi görünüyor. Bu, Sardinya biletlerinin ortalama fiyatı olan 8.930 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Şu anda Stockholm ile Olbia Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı Ağustos. Stockholm ile Cagliari Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı genellikle Ekim. Stockholm ile Alghero Sardinia Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı ise genellikle Haziran.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda Stockholm kalkışlı ve Sardinya varışlı en ucuz uçak biletinin 18 Ekim 2024 Cuma tarihinde olduğunu tespit ettik.
Stokholm Arlanda Havalimanı Sardinya için aktarmasız uçak biletleri sunuyor.
Uçuşunuz Stockholm kalkışlı ise Sardinya bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Cagliari. Şu anda Cagliari için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Cagliari.
Stockholm ile Sardinya arası ortalama uçuş süresi 3 saat 17 dakika.