Şanghay-Çongçing arası uçak biletleri

Şanghay-Çongçing arası ucuz uçak biletleri

Şanghay-Çongçing arası en ucuz uçak biletlerini mi arıyorsunuz ya da son dakika yolculuk mu yapmanız gerekti? Tek yön veya gidiş dönüş için en ucuz bilet fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Şanghay-Çongçing arası uçak bileti

Bu bilgilerle her zaman bir adım önde olun.
En ucuz uçuş bulundu3.539 TL, Çongçing
Uçmak için en ucuz ayEkim
Ortalama uçuş süresi2 sa. 45 dk.
Gidiş uçuşu için en ucuz havalimanıŞanghay Pudong
En popüler hava yoluChina Eastern

Sıkça sorulan sorular

Önümüzdeki 12 ay içinde Şanghay ile Çongçing arasında yapılacak olan gidiş dönüş uçuşlarını inceledik. En iyi fiyat 3.539 TL gibi görünüyor. Bu, Çongçing biletlerinin ortalama fiyatı olan 18.535 TL ile karşılaştırıldığında iyi bir fiyattır.
Şu anda Şanghay ile Chongqing Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı Ekim. Şanghay ile Wanzhou Wuqiao Havalimanı Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı genellikle Haziran. Şanghay ile Qianjiang Wulingshan Havalimanı arasındaki en ucuz uçuş ayı ise genellikle Haziran.
Uçuş takvimimizi dikkatli şekilde inceledikten sonra şu anda Şanghay kalkışlı ve Çongçing varışlı en ucuz uçak biletinin 12 Ekim 2024 Cumartesi tarihinde olduğunu tespit ettik.
Şanghay Pudong Havalimanı Çongçing için aktarmasız uçak biletleri sunuyor.
Uçuşunuz Şanghay kalkışlı ise Çongçing bölgesinde uçak bileti alabileceğiniz en ucuz şehir Çongçing. Şu anda Çongçing için hizmet veren en ucuz havalimanı ise Chongqing.
Şanghay ile Çongçing arası ortalama uçuş süresi 2 saat 44 dakika.