Chimoio otelleri

Fiyat veya tercihinize göre belirttiğiniz tarihlerdeki en iyi Chimoio otelini bulun

Yüzlerce hizmet sağlayıcıdaki otel fırsatlarını tek bir yerde karşılaştırın

Ücretsiz iptal olanağına veya mükemmel puana sahip Chimoio otellerine göz atın

Güvenilir Chimoio otel hizmeti sağlayıcıları

Tüm Chimoio otellerini görüntüleyin

hotel-map-preview-background

Doğru oteli bulamadınız mı?

Chimoio yakınındaki tüm uygun otelleri arayın. Sizin için doğru olanı bulun.

Süper fırsatları kaçırmayın

Bir adım önde olun. En yeni fırsatlar, ipuçları ve haberler sayesinde seyahatiniz için en uygun fiyatları bulun.

Kalacak yer konusunda fikre mi ihtiyacınız var? Kullanıcı değerlendirmelerine göre Chimoio şehrinde en yüksek puan alan düşük ücretli oteller arasında Hotel Inter Chimoio, Hotel Sanbae ve Hotel Amirana yer alıyor. Skyscanner Oteller, konaklamanızı organize etmenin hızlı, ücretsiz ve kolay bir yoludur. Sadece birkaç tıklamayla kolayca arama ve karşılaştırma yapabilir, doğrudan otel veya seyahat acentesi web sitesine tıklayarak Chimoio konaklamanız için rezervasyon yapabilirsiniz. Bizimle rezervasyon yaptığınızda, konaklamanıza hiçbir ilave ücret eklenmez. Başlamak için yukarıdaki arama kutusuna tercih ettiğiniz seyahat tarihlerini ekleyin ve sizin için düşük ücretli otel fırsatlarını bulalım. Alternatif olarak, yukarıdaki otel seçeneklerinden seçim de yapabilirsiniz.

Ucuz Chimoio otelleri bulma: SSS

Chimoio için beklenilen ortalama sıcaklık Mart ayında24°C derece. En sıcak ay genellikleOcak ayı olurken, ortalama sıcaklık 30°C derece. En soğuk ay Temmuz ayı olurken, ortalama sıcaklık 12°C derece. En yağışlı ay Ocak ayı, yağışın en az olduğu ay ise Ağustos ayı.
Gerekirse otel rezervasyonunuzu her zaman iptal edebilir veya değiştirebilirsiniz. Ancak para kaybetmek istemiyorsanız ücretsiz iptal veya esnek rezervasyon seçenekleri sunan Chimoio otellerine göz atın. Bazı oteller planlarınız değişse bile rezervasyonu iptal etmenize ve paranızı geri almanıza izin verir.
Tabii ki. Önümüzdeki 7 gün içinde bulduğumuz en ucuz otel fırsatı gecelik 1.103 TL. Önümüzdeki 24 saat içinde bir yere ihtiyacınız olursa size gecelik 3.227 TL ödeyerek konaklayabileceğiniz bir yer bulduk.
Bir otelin hafta boyunca ortalama fiyatı gecelik 2.731 TL, hafta sonları ortalama fiyatı ise 4.003 TL. Genel olarak, Chimoio içinde konaklama rezervasyonu yapmak için en ucuz gün Perşembe gibi görünüyor.
Chimoio için en yakın havalimanı, Chimoio şehir merkezine 6.7 km uzaklıkta olan Chimoio Havalimanı (VPY).
Takvimimizi biraz inceledikten sonra Chimoio içinde otel rezervasyonu yapmak için en ucuz günün Perşembe olduğunu gördük. En pahalı gün ise Pazar gibi görünüyor.
Chimoio içinde 3 yıldızlı bir otelin ortalama fiyatı şu anda gecelik 4.003 TL civarında. Bulduğumuz en ucuz 3 yıldızlı otel ise gecelik 4.003 TL.
Chimoio içinde 4 yıldızlı bir otelin ortalama fiyatı şu anda gecelik 3.227 TL civarında. Bulduğumuz en ucuz 4 yıldızlı otel ise gecelik 3.227 TL.
Çok sayıda seçenek arasından seçim yapmanıza yardımcı olmak için bu sayfada gösterge fiyatlardan yararlanıyoruz. Bu sayfadaki fiyatlar, yolcuların Skyscanner'da yaptığı aramalara dayanan gösterge niteliğindeki tahmini fiyatlardır ve değişikliğe tabidir.